Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség - Budapest 5.ker. képes leírás - Budapest 5. kerület.tlap.hu
részletek »

Egészség - Budapest 5.ker. - Budapest 5. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest5ker.tlap.hu » Egészség - Budapest 5.ker.
Keresés
Találatok száma - 12 db
Smilecenter fogászat

Smilecenter fogászat

A Smilecenter Magyarország első Dental Spa fogászati rendelője, mely Budapesten, az 5. kerület szívében várja pácienseit. A rendelő 2009-ben teljes felújításon átesve, megújulva; attraktív környezetben várja pácienseit. A Smilecenter Dental Spa legmodernebb fogászati eljárásokat alkalmazó rendelője Budapest belvárosában, a Parlament tőszomszédságában, a Kossuth téren található.

Pro-Nutrion

Pro-Nutrion

Fehérje: minden olyan táplálékkiegészítő, melynek összetétele 55-60%-nál több fehérje, protein összetevőt tartalmaz 100 grammra vetítve. A fehérjék, proteinek részt vesznek az izomépítésben, és alkotják, felépítik az izomzatot. Erősödésre, izmosodásra testsúlykilógramonként 1-3 g/ fehérje/protein felvétele javasolt. Megkülönböztetünk összetételüktől függően különböző fehérje, protein forrásokat. Legnépszerübb a Whey Protein vagy magyarul tejsavó protein, majd következnek a kevert fehérjék, amik tartalmaznak szója, casein, és tejsavó fehérjét. Ezek úgynevezett hosszú hatású fehérjék kategóriába tartoznak, fogyasztásuk lefekvés előtt javasolt. Létezik még tojás fehérje, más néven Egg protein, mely napjainkban drága fehérje forrásnak bizonyul. Tömegnövelő: minden olyan táplálékkiegészítő, mely 100 grammra vetítve 30-40 %-nál kevesebb fehérje, protein összetevőből áll. Mivel a nevében is benne van, hogy tömegnövelő, ezért napi felhasználási igénye 100-150 gramm. Drasztikus, gyors izomnövelők. Rengeteg termék kapható a tömegnövelők csoprtjából, de legnépszerübbek, leghatásosabbak a 15%-os fehérjetartalmúak. Shop ajánlat: Nutrend Mass Gain 14 tömegnövelő! Zsírégető: minden olyan zsírégető tartozik a zsírégetők csoportjába, amik összetételüknél fogva testsúlycsökkenést eredményez.

Móricz Dental Esztétikai Fogászat

Móricz Dental Esztétikai Fogászat

Rendelőnk 97,6 %-os megelégedettségi rátával működik. Pácienseink évek óta járnak vissza hozzánk és ma már családtagjaikat is magukkal hozzák. Ez a mi igazi erkölcsi megbecsülésünk. A kiszámítható, rejtett költségek nélküli értékarányos árak ? kiszámíthatóság a Móricz Dental budapesti fogászati rendelőjében Amennyiben Ön a legolcsóbb fogászati megoldást keresi, akkor sajnos nem tudunk segíteni. Pácienseink elvárják tőlünk, hogy kiemelkedő színvonalon végezzük munkánkat és azt is, hogy minőségi anyagokat használjunk a kezelések során. A konzultációk alkalmával kapott kezelési terveken szereplő árakhoz pedig szigorúan tartjuk magunkat, így nem érheti Önt meglepetés. Empátia és türelem ? az egyedi igények maximális figyelembe vétele a Móricz Dental budapesti fogászati rendelőjében Egy fogászati beavatkozás olykor meglehetősen bonyolultnak tűnhet az Ön számára. Mi úgy gondoljuk, hogy ezzel nincs semmi baj. Mi minden segítséget megadunk Önnek ahhoz, hogy pontosan megértse és megismerje az összes olyan részletkérdést, amely alapján jó döntést tud hozni kezelésével kapcsolatban és erre nem sajnáljuk az időt.

Futópad

Futópad

Futópad vásárlás előtt, nézze meg a legújabb futópad értékelésünket és minősítésünket. Több mint 30 Magyarországon megvásárolható futópadot vizsgáltak meg a szakértők, felhasználók, és a fogyasztók . Az Ő véleményeik, és visszajelzéseik alapján állítottuk össze a következő futópad értékelést. A futópadok értékelésnél a következőben leírt tulajdonságokat vettük alapul: Futópad Motor A futópad motor az egyik legfontosabb összetevő futópad vásárlásnál. Ez adja meg a futószőnyeg sebességét és teljesítményét. Ha összehasonlítjuk a futópad motorok teljesítményét, akkor mindig a folyamatos teljesítményt vegyük alapul és ne a maximális lóerőt. A csúcs teljesítmény általában jóval magasabb de rövidebb ideig tart, mint egy folyamatos teljesítmény. A futópad folyamatos teljesítménye jobban segít számunkra meghatározni, hogy mely futópad a legalkalmasabb edzésünk elvégzéséhez. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a motor lóereje annál nagyobb teljesítménnyel tud működni a folyamatos terhelésnél. Sajnos nincs hivatalos előírás a futópad folyamatos terhelésének kiszámítására, ezért gyakran a futópad gyártók eltúlozzák a tényleges, folyamatos lóerő nagyságát. A futópad garanciális háttere, gyakran tükrözi a motor minőségét. Az 1 éves garanciás futópad helyett a 2 éves vagy annál hosszabb garanciaidő, a minőségi futópad motorra utalhat.

Fogorvosi magánrendelés a Nádor Dentalnál!

Fogorvosi magánrendelés a Nádor Dentalnál!

Ha fogorvosi magánrendelést keres Budapest V. kerületében, akkor látogasson el a Nádor Dentalhoz! A fogorvosi magánrendelések korszerű, elegáns környezetben folynak és a fogorvosok pedig minden betegnél azon fáradoznak, hogy a hétköznapi fogászati szakrendelőkkel ellentétben Önt minél családiasabb atmoszféra fogadja. A különféle szakterületeken jártas orvosoknak köszönhetően pedig lehet szó bármilyen eljárásról, itt biztos tudnak segíteni az Ön problémáján is. A fogászati magánrendelés menetéről érdeklődjön telefonon vagy az 5. kerületben lévő Nádor utcai fogorvosi rendelőben személyesen!

Fogászat és implantátum

Fogászat és implantátum

Rodental - a teljeskörű fogászati szakrendelő Budapesten, az V.kerületben. Fogászati rendelőnkben teljeskörű fogászati kezelésekkel várjuk, köztük implantátumok beültetésén kívűl profi fogorvosaink a fogfehérítés, a dentálhigénia, a fogágybetegségek kezelésében, a lézerterápiában, különböző esztétikai kezelésekben valamint szaktanácsadással segítik az elégedett mosolyhoz vendégeinket.

Elite dent fogászati klinika

Elite dent fogászati klinika

Professzionális fogászati ellátás elérhető áron Budapest belvárosában. Korszerű technológia, modern, barátságos környezet, könyű megközelíthetőség. (fogszabályozás, szájsebészet, implantológia, esztétikai fogászat, fogfehérítés, röntgen, üdülési csekk és egészségpénztári tagság elfogadásaProfesszionális fogászati ellátás elérhető áron Budapest belvárosában. Korszerű technológia, modern, barátságos környezet, könyű megközelíthetőség. (fogszabályozás, szájsebészet, implantológia, esztétikai fogászat, fogfehérítés, röntgen, üdülési csekk és egészségpénztári tagság elfogadásaProfesszionális fogászati ellátás elérhető áron Budapest belvárosában. Korszerű technológia, modern, barátságos környezet, könyű megközelíthetőség. (fogszabályozás, szájsebészet, implantológia, esztétikai fogászat, fogfehérítés, röntgen, üdülési csekk és egészségpénztári tagság elfogadása

Dr. Rose Medical

Dr. Rose Medical

A Dr. Rose Medical Center 2006-ban azzal a céllal jött létre, hogy alternatívát biztosítson a hazai egészségügyi ellátás palettáján azok számára, akik ezen a területen sem szeretnének a szakmaiság és a professzionális kiszolgálás között kompromisszumot kötni. A Dr. Rose Medical Center egyedülálló kezdeményezés Magyarországon: ötvözi egy jól felszerelt állami kórház és a páciensközpontú magánpraxis minden előnyét. A több mint 1000 négyzetméteren, luxus színvonalon kialakított rendelőkben és betegszobákban 25 szakterület orvosai várják pácienseinket. Szolgáltatásaink nem korlátozódnak a betegségek kezelésére, legalább ilyen fontos célunk az egészségmegőrzés. Számunkra nem csak az jelenti a sikert, ha a páciens gyógyultan távozik, de az is, ha egészséges marad. Szemléletmódunkat - akár csak szolgáltatásaink körét és a klinika kialakítását, környezetét - a 21. század alakította.

Dental center

Dental center

Budapest belvárosában, jól megközelíthető helyen, korszerűen felszerelt fogászati és szájsebészeti magánrendelőnkben fogadjuk pácienseinket. Rendelőnk nyugodt, kellemes légkörben, négy komplett kezelőegységgel és állandó magas színvonalú fogszakorvosi ellátással áll pácienseink rendelkezésére.

Hirdetés
Csontkovács- Kopf László

Csontkovács- Kopf László

Amikkel fordulhatnak hozzám: Gerincsérv, porckorongsérv, lumbágó, derékzsába, ágyékzsába, isiász, ülőidegzsába, csípőficam, gerincferdülés, cervikobrachiális szindróma, állkapocsficam, teniszkönyök, kéztövi, csuklócsonti csatorna szindróma, ideggyulladás, fülzúgás, lúdtalp, szédülés, erőtlen, zsibbadó kéz és láb, hátfájás, derékfájás, nyakfájás, fej nem fordítható jobbra vagy balra. A kezelés minden esetben állapotfelméréssel kezdődik. Meghallgatom a panaszait, figyelek tartási, járási rendellenességire, feltérképezem a beszűkült mozgási irányokat. Megnézem a testtartást, a fej tartását, egyszóval a test szimmetriáját. Tapintással megkeresem a helyükről elmozdult csigolyákat, ízületi blokkokat. Az általam felismert tünetek és az orvosi zárójelentés együttes figyelembe vétele alapján, döntök a kezelés során alkalmazott módszerekről. A kezelés sikerességében és hatékonyságában nagyon fontos az együttműködési készség, és a végén mindenki jobban érzi magát.

Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat

Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat

Szeretettel köszöntjük hazánk legmodernebb rendelőintézete, a Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat honlapján. Az intézmény Budapest belvárosának szívében várja a panasszal érkező, gyógyulni vágyó lakosságot és a környéken dolgozókat. A betegeket képzett szakembergárda és kimagasló színvonalú technológiai háttér várja reggel 8-tól este 20 óráig.

Ars Medica lézerklinika

Ars Medica lézerklinika

Az Ars Medica Lézerklinika sebészeti rendelőjében 1992. június 14.-én kezdtük a rendelést. Először CO2 lézerrel végeztünk kisebb sebészeti beavatkozásokat, elsősorban szemölcsök és anyajegyek eltávolítását, majd évről évre egyéb szakterületekkel bővítettük a klinika tevékenységi körét. 1994-ben három műtővel, kórtermekkel, vizsgálókkal és egyéb kiszolgáló egységekkel felszerelt egynapos sebészeti központot indítottunk be. Egy-, és kétágyas klimatizált kórtermeinket nővérhívóval, telefonnal, tévével, internet hozzáféréssel alakítottuk ki, az étkezést biztosítjuk. A különféle orvosi szakterületek bevonásával, és a műszerpark folyamatos bővítésével, ma már altatásban végzett, akár több napos ápolást igénylő műtéteket is el tudunk végezni.

Tuti menü