Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jogi képviselők - Budapest 5. ker. képes leírás - Budapest 5. kerület.tlap.hu
részletek »

Jogi képviselők - Budapest 5. ker. - Budapest 5. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest5ker.tlap.hu » Jogi képviselők - Budapest 5. ker.
Keresés
Találatok száma - 7 db
Vidákovics ügyvédi iroda

Vidákovics ügyvédi iroda

Vidákovics ügyvédi iroda kiemelt tevékenységei közé tartozik a büntetőeljárások terheltjeinek védelme, valamint válóperes ügyekben peres képviselet ellátása. Mi azért dolgozunk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el az Ön ügyében is! Ha védőügyvédet, büntetőjogászt, vagy válóperes ügyvédet keres, vegye fel velünk a kapcsolatot. Irodánkat Budapest belvárosában az 5. kerületben találja. Részletes információért keresse fel weboldalunkat.

Gfmt Ügyvédi Iroda

Gfmt Ügyvédi Iroda

A Gárdos, Füredi, Mosonyi, Tomori Ügyvédi Iroda a gazdasági jog területén működő, nemzetközi orientációjú magyar ügyvédi iroda. Irodánk kiemelkedő szakterülete a bank-, hitel- és értékpapírjog; emellett jelentős tapasztalattal rendelkezik a versenyjog és társasági jog terén is. Alapvető célkitűzésünk, hogy hazai és külföldi megbízóink részére igényeiknek megfelelő, magas színvonalú, személyre szóló jogi szolgáltatást nyújtsunk, amely hatékonyan hozzájárul a működésük során felmerülő jogi kockázatok megelőzéséhez illetve kezeléséhez. Jó munkakapcsolatokat tartunk fenn nemzetközi ügyvédi irodákkal és tapasztalataink alapján jól együtt tudunk működni ügyfeleink belső jogászaival is.

Gaál és társa ügyvéd

Gaál és társa ügyvéd

A Gál és Társa Ügyvédi Iroda (Dr. Gál András Levente Ügyvédi Iroda néven) 2002. augusztus 1-jén alakult meg egyszemélyes ügyvédi irodaként, majd 2007. október 10. napjától működik társas ügyvédi irodaként. Az Iroda alapvetően gazdasági-, közigazgatási- és társasági jogi ügyeket lát el, de ezekhez kapcsolódóan - szükség esetén szakértő partnerek, közreműködők bevonásával -, egyéb jogterületre tartozó ügyeket is teljes körűen vállal.

Dr. Orbán László ügyvéd

Dr. Orbán László ügyvéd

A Dr. Orbán László Tibor által vezetett ügyvédi iroda a tágabb értelemben vett magánjog olyan területeire szakosodott jogászok közössége melyek a 21. század gazdasági életének szereplőit a leggyakrabban állítja kihívások elé. Munkatársaink olyan, korábban nemzetközi ügyvédi irodáknál, könyvvizsgáló cégeknél és központi közigazgatási szerveknél tevékenykedő fiatal jogászok akik felvállalt megbízatásainkat azok valamennyi aspektusának figyelembevételével kompromisszumok nélkül képesek teljesíteni.

Dr. Keresztes András ügyvéd

Dr. Keresztes András ügyvéd

Szerteágazó praxisomban képviseltem hivatásos sportolókat, üzletembereket, országos nyilvánosság előtt jogaiban sértett kiskorú leányanyát, de képviseltem létminimumon élő polgárokat is. Ügyfeleim között voltak és vannak milliárdos vállalkozások és csekély vagyonnal rendelkező kis cégek is. Elsősorban - ingatlanügyekkel, - polgári ügyekkel, - gazdasági ügyekkel, valamint - családjogi ügyekkel: - házasságok felbontásával, - gyermekelhelyezési, - apasági és - hagyatéki ügyekkel, - közbeszerzési ügyekben jogi tanácsadással és - mediációval (jogvitákban közvetítés) foglalkozom. Az ügyeket csak a legvégső esetben oldom meg bíróság előtt, ügyfeleim számára sokkal célszerűbb a peren kívüli egyezkedés. Háborúban csak vesztesek vannak.

Dr. Dobozy Lilla ügyvéd Budapest

Dr. Dobozy Lilla ügyvéd Budapest

Dr. Dobozy Lilla ügyvéd Ügyfélközpontú gondolkodásmód, ahol a szakma mellett az ügyfél számít: a története, a kérdései, az aggodalmai. Tudom milyen felelősséggel jár ügyvédnek lenni, ezért folyamatosan képzem magam, hogy az, aki megbíz engem, biztos lehessen abban, hogy az érdekeit naprakész tudással képviselem. Fontosnak tartom, hogy ügyfelemet mindig tájékoztassam és tisztában legyen ügye állásával és reális kimenetelével. Hiszem, hogy csak a kölcsönös bizalom kialakulása esetén tudunk eredményt elérni, ezért számomra ez kulcsfontosságú. Ahogy az is, hogy minden ügyfelemet szakmailag a lehető legfelkészültebben várjam már az első konzultációtól. Amennyiben jogi segítségre van szüksége családjog, ingatlanjog, peres képviselet, öröklési jog, társasági jog és munkajog szakterületeken, kérem keressen a 36 20 501 3414 vagy látogassa meg honlapomat bővebb információért.

Dr. Benedek Csaba ügyvéd

Dr. Benedek Csaba ügyvéd

Ezt a honlapot Dr. Benedek Csaba, a Budapesti Ügyvédi Kamarába 17588 lajstromszámmal bejegyzett, és 01-004374 számon nyilvántartott ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza. A honlapon az ügyvédi szolgáltatással kapcsolatban minden részletes információt megtalálhat, közvetlen tájékoztatást kérhet az irányadó díjszabásról és ingyenes online jogi tanácsadást is igénybe vehet.

Tuti menü