Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 5. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Budapest 5. kerület képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: budapest5ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
Zsófia Hajó - rendezvényszervezés

Zsófia Hajó - rendezvényszervezés

A Zsófia Rendezvényhajó teljes értékű rendezvényhelyszínként szolgál, legyen szó esküvőről, céges buliról, születésnapról vagy évfordulóról. Bármilyen jellegű és bármekkora is legyen rendezvénye, számunkra nem jelenthet problémát annak megszervezése és hibátlan lebonyolítása. Rendezvényszervezőink neves művészek produkcióival, hajóra illetve szárazföldre szervezett programokkal növelhetik az Ön rendezvényének fényét minden részletre kínosan ügyelve. Élvezzék a dunai hajózás minden szépségét, a fedélzeten frissen elkészített ételeket, és azt a komfortot, amit csak Budapest egyik legújabb és legmodernebb sétahajója nyújthat!

Werk kommunikációs akadémia

Werk kommunikációs akadémia

A Werk Film, Stílus és Kommunikációs Akadémiát 2007-ben a magyar kommunikációs-, stylist- és filmszakma kiemelkedő személyiségei: divattervezők, ismert menedzserek, fotósok, filmes és színházi szakemberek hozták létre azért, hogy új megjelenési formát és tartalmat adjanak a magyar felnőttoktatásnak.

Weboldal készítés olcsón

Weboldal készítés olcsón

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgáltatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége van oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállalkozások internetes megjelenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Vincze márta könyvelés

Vincze márta könyvelés

Biztosan hallottak már mindenfélét arról, hogy milyen és mennyi adófizetési kötelezettség fogja terhelni 2010. január 01. után a természetbeni juttatásokat. Hogy könnyebb legyen az eligazodás és a tervezés, munkatársaim segítségével összeállítottunk néhány táblázatot a juttatások és az adóztatás rendjéről. Ha mégsem sikerülne eligazodni, forduljanak hozzánk bizalommal.

Vígszínház

Vígszínház

Két zseniális építész, az osztrák származású Fellner és a porosz Helmer a századforduló évtizedeiben megtervezte és megalkotta az európai polgárság színházideálját, és Odesszától Prágáig, Bécstől Budapestig 47 gyönyörűséges színházépület hirdeti azóta is e két nagyszerű tervező emlékét.

Vidákovics ügyvédi iroda

Vidákovics ügyvédi iroda

Vidákovics ügyvédi iroda kiemelt tevékenységei közé tartozik a büntetőeljárások terheltjeinek védelme, valamint válóperes ügyekben peres képviselet ellátása. Mi azért dolgozunk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el az Ön ügyében is! Ha védőügyvédet, büntetőjogászt, vagy válóperes ügyvédet keres, vegye fel velünk a kapcsolatot. Irodánkat Budapest belvárosában az 5. kerületben találja. Részletes információért keresse fel weboldalunkat.

Trattoria Toscana étterem

Trattoria Toscana étterem

A jó bor nem csak beszélgetőpartner egy baráti társaságban, hanem a beszélgetés tárgya is. Üzletünkben közel 300 fajta magyar, olasz, nemzetközi bor található. A bor élvezete önmagában is rendkívüli élmény, ám konyhánk kínálatával még teljesebb a harmónia. Mindezt előre megkomponált menüsorainkkal kívánjuk alátámasztani. A toszkán konyha eredete mintegy 3000 évvel ezelőtti időre nyúlik vissza.

Tönkő-Audit könyvelés

Tönkő-Audit könyvelés

Köszöntjük cégünk megújult honlapján! A formai újításon túlmenően tartalomban is igyekeztünk ügyfeleink és leendő ügyfeleink elvárásainak minél jobban megfelelni. Ezentúl cégünk szolgáltatásain kívűl számos hasznos információt is megtalálnak honlapunkon. Amennyiben cégünk elnyerte tetszését, kérjük ne habozzon velünk felvenni a kapcsolatot a honlapon található elérhetőségek bármelyikén.

Torna és sport Nórával

Torna és sport Nórával

Juhász Nóra vagyok, 12 éve foglalkozom tornaoktatással. Balettos múlttal rendelkező oktatóként arra törekszem, hogy a hozzám fordulóknak segítsek az alakformálásban, a jó közérzet kialakításában és az optimális testsúly elérésében, megtartásában. A világ Pilates és Callanetics oktatóinak 80%-a táncos múlttal rendelkezik, ennek okán is választottam ezen mozgásformák tanítását.

Hirdetés
Térkőmester

Térkőmester

Nauzer Zoltánnak hívnak, fiatal, agilis, józan életű építőipari szakember. Eredeti szakmámat tekintve épületburkolóként végeztem 1990 - ben a 14. kerületi Bokányi Dezső Ipari Szakmunkásképző Intézetben. Szakmámban 15 évig dolgoztam, de pár éve magával ragadott a térkövek világa, melyben azóta is aktívan tevékenykedem. A térkövezéssel kapcsolatos pályafutásomat Budapesten a 15.-kerületi Répszolg Kht.-nál kezdtem, mint alkalmazott, de éreztem magamban annyi ambíciót, hogy kilépjek az akkori cég alkalmazásából és saját céget alapítsak. Munkámat tekintve tiszta, precíz, megfontolt jellemű emberként ismernek és e tulajdonságokat a beosztottjaimtól is maximálisan elvárom és megkövetelem. Jelenleg is, aktívan részt veszek a kivitelezés fizikai részében is, mert szeretem a térkövek nyújtotta alkotói tevékenységet, amely visszatükrözi a kezem munkáját és jóleső érzéssel tölt el a megrendelő elégedettsége az elkészült munka átadásakor.

Taverna hotels

Taverna hotels

Vállalatunk a Dare Group Magyarország egyik legnagyobb független magyar kézben lévő ingatlan vagyonkezeléssel és szálloda üzemeltetéssel foglalkozó cégcsoportja. A cégcsoport anyavállalata 1997-ben két magyar magánszemély alapításával jött létre. Szakmai tapasztalatuk és a cégcsoportban dolgozó kollégák elhivatottsága alapozta meg a vállalat töretlen fejlődését az ingatlanpiacon. A cégcsoport vagyona 2008-ra elérte a 250 millió euró értéket. Munkatársaink száma mára meghaladta a 200 főt.

Társasház takarítás Budapesten

Társasház takarítás Budapesten

Takarító vállalkozásunk fő profilja a társasházak takarítása, Budapesten és vonzáskörzetében. Ennek tudatában, lelkiismeretes munkával, képzett takarító személyzettel illetve minőségi és környezetbarát tisztítószerekkel biztosítjuk a társasházak takarítási tevékenységének szakszerű elvégzését. A társasházak takarítási tevékenységéhez minőségi, valamint biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket, és korszerű takarító eszközöket használunk. Minden egyes általunk takarított társasházhoz kihelyezünk egy készletet, amellyel csak abban a házban történik takarítás.

Szőnyegek keletről

Szőnyegek keletről

Egy, a Kaukázusban tett körutazás hatására döntöttünk úgy, hogy a kilencvenes évek kezdetén az elsők között szőnyeges ' vállalkozásba kezdünk. Az első években a mindennapi adás-vétel mellett az időnk nagy részét utazással töltöttük. A legszebb darabokat mindig félretettük és a rangsorban ezután következőket bocsátottuk csak eladásra. Ez a módszer szolgáltatta a mai napig bővülő és csiszolódó gyűjteményünk alapjait. 1996 sorsdöntő volt számunkra. Vállalkozásunkat átalakítva létrehoztuk a Keleti Szőnyegek Galériáját, és Budapesten a Váci utca 9. első emeletén létrehoztuk első bemutatótermünket. Termékskálánk a kezdeti időszakban kifejezetten csak antik szőnyegekből állt. A kereslet alakulását elemezve néhány év elteltével kínálatunkat új és modern szőnyegekkel bővítettük. Az új szőnyegek kiválasztásánál a gondos válogatás mellett az alapot továbbra is az antik szőnyegek adták, azaz az újban is a régit kerestük, nem a mennyiséget, hanem a minőséget helyezve előtérbe.

Szent István Általános Iskola

Szent István Általános Iskola

A Szent István Általános Iskola a helyi önkormányzat által fenntartott, 8 évfolyamos oktatási intézmény. A Belváros szívében, egy gyönyörűen felújított műemlék épületben működik, 135 éve. Tömegközlekedési eszközökkel a főváros távolabbi pontjairól, illetve a főváros-közeli településekről is nagyon jól megközelíthető. Elhelyezkedése rendkívül előnyös, mivel sokféle lehetőséget biztosít tanulói számára a művelődéshez, kulturális programokhoz, sportoláshoz egyaránt. A tanítási órák után sokféle választható elfoglaltságot igyekszünk teremteni a kultúrált szórakozásra, művelődésre, sportolásra épületünkön belül és kívül egyaránt.

Smilecenter fogászat

Smilecenter fogászat

A Smilecenter Magyarország első Dental Spa fogászati rendelője, mely Budapesten, az 5. kerület szívében várja pácienseit. A rendelő 2009-ben teljes felújításon átesve, megújulva; attraktív környezetben várja pácienseit. A Smilecenter Dental Spa legmodernebb fogászati eljárásokat alkalmazó rendelője Budapest belvárosában, a Parlament tőszomszédságában, a Kossuth téren található.

Signorina szépségszalon

Signorina szépségszalon

A Signorina Bella szépségszalon 2005. novemberében nyílt meg azzal a céllal, hogy a szépülni vágyó hölgyek, és urak igényeit messzemenően kielégítse széleskörű, és kiváló szolgáltatásaival. Úgy gondoltuk, hogy a szépségápolás is az egészségmegőrzés egyik formája, mivel a csúnya, egészségtelen bőr, haj, köröm általában valamilyen rendellenesség velejáróra. Legyen az akár fizikai vagy lelki probléma. S az egyes belgyógyászati, bőrgyógyászati betegségek kezelése, vagy a hormonális változások problémái sem nélkülözhetik a kozmetikai segítséget, mint kiegészítő kezelést.

Scalplock fodrászat és szépségszalon

Scalplock fodrászat és szépségszalon

A Scalplock szépségszalon egy olyan hely, ahol ön meghitt és barátságos környezetben szépülhet! Fiatal, merész, de a szakma csínját-bínját már jól ismerő munkatársak állnak készséggel rendelkezésére, legyen szó egy új frizuráról, alkalmi hajviseletről, pedikűrről, manikűrről vagy épp egy frissítő, ellazító masszázsról.

Tuti menü