Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelés - Budapest 5. ker. képes leírás - Budapest 5. kerület.tlap.hu
részletek »

Könyvelés - Budapest 5. ker. - Budapest 5. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest5ker.tlap.hu » Könyvelés - Budapest 5. ker.
Keresés
Találatok száma - 4 db
Vincze márta könyvelés

Vincze márta könyvelés

Biztosan hallottak már mindenfélét arról, hogy milyen és mennyi adófizetési kötelezettség fogja terhelni 2010. január 01. után a természetbeni juttatásokat. Hogy könnyebb legyen az eligazodás és a tervezés, munkatársaim segítségével összeállítottunk néhány táblázatot a juttatások és az adóztatás rendjéről. Ha mégsem sikerülne eligazodni, forduljanak hozzánk bizalommal.

Tönkő-Audit könyvelés

Tönkő-Audit könyvelés

Köszöntjük cégünk megújult honlapján! A formai újításon túlmenően tartalomban is igyekeztünk ügyfeleink és leendő ügyfeleink elvárásainak minél jobban megfelelni. Ezentúl cégünk szolgáltatásain kívűl számos hasznos információt is megtalálnak honlapunkon. Amennyiben cégünk elnyerte tetszését, kérjük ne habozzon velünk felvenni a kapcsolatot a honlapon található elérhetőségek bármelyikén.

Primusz könyvelés

Primusz könyvelés

Főkönyvi könyvelés: Vállaljuk kettős könyvvezetés elvégzését, bármilyen társasági formában működtetett vállalkozás részére. Bevallásait, analitikáit, kötelező nyilvántartásait a mindenkori hatályos számviteli - és adótörvények alapján állítjuk össze. Havonta főkönyvi kivonatot, s igény szerinti rendszerességgel eredmény kimutatást készítünk. Az állammal szembeni kötelezettségekről a határidők lejárta előtt értesítjük. Bérszámfejtés, teljeskörű társadalombiztosítási és munkaügyintézés. A kötelező munkaügyi nyilvántartások vezetése és a bérszámfejtési teendők ellátása mellett, ügyfeleink társadalombiztosítási ügyeit is intézzük. Adótanácsadás: Ügyfeleink kérésére pénzügyi, adóügyi és gazdasági szaktanácsadást biztosítunk a jogszabályok naprakész követése mellett. APEH és TB ügyek képviseletének ellátása: Felhatalmazás alapján ügyfeleink szakszerű képviseletét látjuk el az APEH, az Országos Egészségügyi Pénztár és egyéb szakhatóságok felé. Könyvvizsgálat: Kiterjedt szakmai kapcsolataink révén elvégeztetjük a cégek éves beszámolóinak auditálását, valamint a cégek tulajdonosai által kért egyéb vagyoni, gazdasági állapot alátámasztását, vizsgálatát, átvilágítását.

Benefit könyvelés

Benefit könyvelés

Minden vállalkozás számára nagyon fontos a megbízható, precíz és informatív könyvelés valamint a hatékony adminisztráció kialakítása. Egy társaság könyvelése rendkívüli bizalmat feltételez és ezáltal a legszigorúbb titoktartást követeli meg. Könyveléssel foglalkozó kollégáink tudásuk legjavát kínálják ahhoz, hogy megbízóink működésük során végrehajtott ügyleteik pontosan, megbízhatóan és a hatályos törvényeknek mindenben megfelelően legyen adminisztrálva.

Tuti menü