Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskola - Budapest 5. ker. képes leírás - Budapest 5. kerület.tlap.hu
részletek »

Nyelviskola - Budapest 5. ker. - Budapest 5. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest5ker.tlap.hu » Nyelviskola - Budapest 5. ker.
Keresés
Találatok száma - 5 db
Prime nyelviskola

Prime nyelviskola

1998-ban alakult. Szolgáltatásaink: általános, üzleti, valamint szaknyelvi (telekommunikációs, jogi, illetve egészségügyi) angol és német nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás, lektorálás. A Nyelviskola elsődleges profilja a nyelvoktatás: Nyelvtanfolyamaink minden tudásszintet kielégítenek, külön hangsúlyt fektetünk az üzleti és szaknyelv oktatására. Minden Prime nyelvtanfolyam modult az Európa Tanács Közös Referenciakeretében rögzített nyelvi szinteknek megfelelően alakítottunk ki.

Premiere nyelközpont

Premiere nyelközpont

1991-ben jöttünk létre, s a kezdetektől multimédiás oktatóprogramok alkalmazásával és terjesztésével foglalkozunk. Mindvégig igyekeztünk a legkorszerűbb és leghatékonyabb eszközöket és módszereket alkalmazni. Ennek jegyében szereltük fel saját interaktív oktatóközpontunkat. A későbbiekben számos egyetemen, főiskolán és cégnél hoztunk létre hasonlókat, egyre korszerűbb technikával. Jelenleg elsősorban online nyelvoktatási megoldások bevezetésén és támogatásán dolgozunk.

Dover nyelvcentum

Dover nyelvcentum

A Dover Nyelvi Centrum 1992 májusában alakult, Dohár Péter, Hencsei Kálmán és Verasztó Lajos vezetésével. Az iskola nevét Dohár Péter és Verasztó Lajos nevének összevonásából kapta. Véletlenül ugyanaz, mint a híres fehér sziklás város neve. Az iskola azonban sok más nyelvet is tanít az angolon kívül. Dohár Péter, angol-magyar szakos tanár, 1979 óta foglalkozik felnőttoktatással és felnőttoktatás szervezésével. Hencsei Kálmán, fizika-matematika szakos tanár, közgazdász, rendszerszervező, 1992 óta vesz részt az iskola irányításában. Verasztó Lajos, a Színművészeti Főiskolán tanult, majd angol-magyar szakon diplomázott. 1971 óta foglalkozik nyelvtanítással és oktatásszervezéssel.

Bonus nyelviskola

Bonus nyelviskola

Budapest központjában Önt is várja az 1998-ban alakult Bonus Nyelviskola. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola, így hallgatóink számára garantált, hogy magas színvonalú nyelvi képzéssel, udvarias kiszolgálással és precíz adminisztrációval találkoznak iskolánkban. Évente több ezer beiratkozó és vizsgázó választja intézményünket célja eléréséhez.

BeHappy Angol Nyelviskola

BeHappy Angol Nyelviskola

Nyelviskolánkban igyekszünk egy olyan oldott, támogató, vidám légkört megteremteni, ahol a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel (így Veled is) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több, vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük. Módszerünk a magántanár és a csoportos nyelvtanulás előnyeit kombinálja a leghatékonyabb tanulás érdekében. Nyelviskolánk különlegessége, hogy Te saját magadnak alakíthatod ki tanfolyami órarendedet, és saját tanulási tempódban tanulhatsz nyitva tartási időnkben - kötetlenül.

Tuti menü