Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport - Budapest 5.ker. képes leírás - Budapest 5. kerület.tlap.hu
részletek »

Sport - Budapest 5.ker. - Budapest 5. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest5ker.tlap.hu » Sport - Budapest 5.ker.
Keresés
Találatok száma - 12 db
Torna és sport Nórával

Torna és sport Nórával

Juhász Nóra vagyok, 12 éve foglalkozom tornaoktatással. Balettos múlttal rendelkező oktatóként arra törekszem, hogy a hozzám fordulóknak segítsek az alakformálásban, a jó közérzet kialakításában és az optimális testsúly elérésében, megtartásában. A világ Pilates és Callanetics oktatóinak 80%-a táncos múlttal rendelkezik, ennek okán is választottam ezen mozgásformák tanítását.

Roxan fitness

Roxan fitness

Fitness klubunkban - a belváros szívében - két tornateremben várjuk vendégeinket. A 100 m2-es légkondicionált terem mellett Training bike (Indoor Cycling, Sinning) terem is működik, mely természetes atmoszférával, eredeti látvány és fénytechnikával, vetítéssel, és csúcstechnológiával felszerelt. Egyedülálló klíma és légtechnikájának köszönhetően nyoma sincs annak fullasztó érzésnek, mint más termekben. Konditermünkben ízületkímélő Life Fitness gépekkel, személyi edzővel, személyre szabott étrendi vezetéssel garantáljuk a tartós alakváltozást.

Pilates, Callanetics alakformálás

Pilates, Callanetics alakformálás

Juhász Adrienn vagyok, a Mozgásstúdió tulajdonosa. Női mozgásstúdiómat 2000 novemberében nyitottam meg a belváros közepén. Célom az volt, hogy hölgyvendégeim családias környezetben, kortól függetlenül, gátlásaikat levetkőzve sajátítsák el a szelíd mozgás alapjait. Balettos múlttal rendelkezve arra törekszem, hogy a hozzánk fordulóknak segítsek az alakformálásban, a jó közérzet kialakításában és az optimális testsúly elérésében, megtartásában. A világ Pilates és Callanetics oktatóinak 80%-a táncos múlttal rendelkezik, ennek okán is választottam ezen mozgásformák tanítását. 15 éve foglalkozom tornaoktatással. 60 m2-es, padlószőnyeges, világos termemet úgy alakítottam ki, hogy maximálisan szolgálja a tornázók igényeit:

Futópad pláza

Futópad pláza

A legnagyobb futópad kínálat a magyar futópadok piacán! Futópad szállítás: Ingyen az ország egész területére! Menete: online vagy telefonos futópad megrendelése után, értékesítő munkatársunk felhívja Önt telefonon kiszállítási időpont egyeztetésre, és futárral küldjük az Önnel egyeztetett időpontban. Budapesten a futópadok beüzemelése ingyenes!!! Ha megbízható futópad márkában gondolkodik, vagy szeretné a legnagyobb futópad kínálatot egy helyen látni, keresse a futopad-plaza üzleteit!

Futópad diszkont

Futópad diszkont

Webáruházunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban. Az áruházban található termékek között a 'Termékek' menüpont segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek nevét, árát, képét. A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat. Az 'Akciós termékek' kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a 'készlet erejéig' megjelölés. A 'Többet olcsóbban' menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Az 'Újdonságok' menüpontban találhatók a webáruház kínálatában újonnan megjelenő termékek. Ha bővebb információt szeretne kapni egy termékről, akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a 'Termék részletek' oldalra jut el. Webáruházunkban megjelenített termék árak bruttó árak, az ÁFA összegét is tartalmazzák.

Futópad depo

Futópad depo

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. Az 'Információk' menüpontban megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Fitneszgépek

Fitneszgépek

Fitneszgépek, kondigépek és egyéb sporteszközök - mindent egy helyen! A Fitneszgepek weboldala egy magyar fitneszgép, kondigép kiskereskedés, mely hatalmas választékú futópad, elliptika, szobakerékpár és kondigép márkák, mint a BH Fitness, Body Solid, LifeGear, Powerline, Steelflex, Ruiling Rising, Kettler, Robust, Bremshey, Tunturi, Panatta, Body Sculture, NordicTrack és Pro-Form kínálatával találkozhat. Vásároljon kizárólag az importőrtől! Megvalósítjuk, megtervezzük álmai konditermét, jöjjön be hozzánk személyesen vagy hívja fitnesz szakértő kollégánkat.

Eskrima önvédelem

Eskrima önvédelem

Ez az oldal a világ egyik leghatékonyabb eszközös és pusztakezes önvédelmi módszerét, a Fülöp-szigeteki harcművészetet hivatott bemutatni. Ezt a rendszert, leginkább eskrima, arnis vagy kali néven ismerik világszerte. Másodsorban az eskrima európai testvérét, a Scherma-t is bemutatjuk, amely főleg a késharc modern módszerével és történelmi hagyományaival foglalkozik. Oldalunk rendszeres böngészését mindenkinek ajánljuk, akit a téma érdekel; vagy azért mert már foglalkozik pl. valamilyen harcművészettel, vagy mert még nem, de szeretné magát megvédeni egy, az élete vagy értékei ellen irányuló szituációban.

Bodysolid

Bodysolid

A Bodysolid hivatalos Magyar Importőre üdvözli Önt. Kondigép fitneszgép és kardió gépek Magyarországi importőr weboldalán. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza, kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt alkalmazások helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet a kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is. Alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek, kondigépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. A Bodysolid kondigépek alkalmazkodnak a használóik méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz. A Powerline a Body-Solid otthoni kondigép kategóriája. Ezt a kondigép termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi kondigépekkel edzeni. Ezek a kondigépek egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A kondigépek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

Hirdetés
BH Fitnesz

BH Fitnesz

Mi a legjobb futópadon végezhető gyakorlat ? A legjobb gyakorlat az, hogy meg fogod tenni .A gyaloglást tartják kezdetben az egyik legjobb választásnak, mert könnyű , biztonságos és hatékony. Az élénk séta is éget annyi kalóriát , mint a futás. Ha edzettségünk megengedi, az élénk séta (gyors gyaloglás) intenzítását tudjuk növelni a futópadon, a hegymenet használatával. Mennyi futásra / gyaloglásra van szükségem? A jó cél sokak számára, mozogni akár 4-6 alkalommal hetente 30 és 90 perc között egy időben . Ne feledje azonban, hogy bármilyen kevés futópad-on végzett mozgás is oly sok előnnyel jár ,ami több, mint a semmi. Hogyan kezdjek hozzá ? Kezdjük azzal, beszél a házi orvosával. Ez különösen fontos, ha nem aktív, ha bármilyen egészségügyi problémája van, ha Ön terhes, vagy idős. Ha már inaktív évek óta, akkor kezdje 10 perces időtartamú gyaloglással vagy ha ereje engedi, gyors sétával minden másnap, és fokozatosan növelje az edzésre fordított időt.

Astoria fitness center

Astoria fitness center

Szeretnél barátságos, kellemes környezetben edzeni? Szakképzett edzőre, személyre szabott edzésprogramra van szükséged? Érezd jól Magad edzés közben is! Légkondicionált edzőtermünk teljes körű fitness-szolgáltatásokkal, szakképzett, kedves személyzettel várnak Téged a belvárosban. Aerobic, kardiógépek, konditerem, szauna, szolárium, vitaminbár. Bérlettel, vagy napijeggyel a fitness-terem összes szolgáltatását korlátozás nélkül igénybe veheted! Maradhatsz nyitástól zárásig, részt vehetsz több aerobic-órán is! :) Délelőtti, illetve csúcsidőn kívüli bérlettel természetesen a megadott időhatárokon belül.

Andrea mozgásstúdió

Andrea mozgásstúdió

Az Andrea Mozgásstúdió 20 éve megbízhatóan áll a sportkedvelők szolgálatában és ezen idő alatt rengeteg tapasztalatra, gyakorlatra tett szert a fitness világában. Az Andrea Mozgásstúdió Magyarországon az elsők között kezdte meg tevékenységét, rengeteg napjainkban is ismert és elismert aerobik edző és sportoló nőtt fel falai között. Fő célkitűzésünk - a hazai anyagi lehetőségeket is figyelembe vevő - lehető legjobb minőségű testedzés nyújtása a sportolni vágyóknak. Filozófiánk a folyamatos fejlődés és megújulás, melynek jegyében fokozatosan bővítjük, színesítjük tevékenységünket, igyekszünk mindig a legtöbbet, legjobbat nyújtani vendégeinknek. Ezt biztosítjuk a szakképzett oktatói gárdával, vendégszeretetünkkel és a családias környezettel. Body termünkben olyan sokoldalúan felkészült szakember nyújt segítséget, aki egyénre szabott életmódprogramot tud megtervezni úgy, hogy kliensei adottságait, fizikai állapotát és egyéni igényeit is maximálisan szem előtt tartja.

Tuti menü