Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - Budapest 5. ker. képes leírás - Budapest 5. kerület.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók - Budapest 5. ker. - Budapest 5. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest5ker.tlap.hu » Szolgáltatók - Budapest 5. ker.
Keresés
Találatok száma - 20 db
Zsófia Hajó - rendezvényszervezés

Zsófia Hajó - rendezvényszervezés

A Zsófia Rendezvényhajó teljes értékű rendezvényhelyszínként szolgál, legyen szó esküvőről, céges buliról, születésnapról vagy évfordulóról. Bármilyen jellegű és bármekkora is legyen rendezvénye, számunkra nem jelenthet problémát annak megszervezése és hibátlan lebonyolítása. Rendezvényszervezőink neves művészek produkcióival, hajóra illetve szárazföldre szervezett programokkal növelhetik az Ön rendezvényének fényét minden részletre kínosan ügyelve. Élvezzék a dunai hajózás minden szépségét, a fedélzeten frissen elkészített ételeket, és azt a komfortot, amit csak Budapest egyik legújabb és legmodernebb sétahajója nyújthat!

Weboldal készítés olcsón

Weboldal készítés olcsón

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgáltatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége van oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállalkozások internetes megjelenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Térkőmester

Térkőmester

Nauzer Zoltánnak hívnak, fiatal, agilis, józan életű építőipari szakember. Eredeti szakmámat tekintve épületburkolóként végeztem 1990 - ben a 14. kerületi Bokányi Dezső Ipari Szakmunkásképző Intézetben. Szakmámban 15 évig dolgoztam, de pár éve magával ragadott a térkövek világa, melyben azóta is aktívan tevékenykedem. A térkövezéssel kapcsolatos pályafutásomat Budapesten a 15.-kerületi Répszolg Kht.-nál kezdtem, mint alkalmazott, de éreztem magamban annyi ambíciót, hogy kilépjek az akkori cég alkalmazásából és saját céget alapítsak. Munkámat tekintve tiszta, precíz, megfontolt jellemű emberként ismernek és e tulajdonságokat a beosztottjaimtól is maximálisan elvárom és megkövetelem. Jelenleg is, aktívan részt veszek a kivitelezés fizikai részében is, mert szeretem a térkövek nyújtotta alkotói tevékenységet, amely visszatükrözi a kezem munkáját és jóleső érzéssel tölt el a megrendelő elégedettsége az elkészült munka átadásakor.

Társasház takarítás Budapesten

Társasház takarítás Budapesten

Takarító vállalkozásunk fő profilja a társasházak takarítása, Budapesten és vonzáskörzetében. Ennek tudatában, lelkiismeretes munkával, képzett takarító személyzettel illetve minőségi és környezetbarát tisztítószerekkel biztosítjuk a társasházak takarítási tevékenységének szakszerű elvégzését. A társasházak takarítási tevékenységéhez minőségi, valamint biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket, és korszerű takarító eszközöket használunk. Minden egyes általunk takarított társasházhoz kihelyezünk egy készletet, amellyel csak abban a házban történik takarítás.

Signorina szépségszalon

Signorina szépségszalon

A Signorina Bella szépségszalon 2005. novemberében nyílt meg azzal a céllal, hogy a szépülni vágyó hölgyek, és urak igényeit messzemenően kielégítse széleskörű, és kiváló szolgáltatásaival. Úgy gondoltuk, hogy a szépségápolás is az egészségmegőrzés egyik formája, mivel a csúnya, egészségtelen bőr, haj, köröm általában valamilyen rendellenesség velejáróra. Legyen az akár fizikai vagy lelki probléma. S az egyes belgyógyászati, bőrgyógyászati betegségek kezelése, vagy a hormonális változások problémái sem nélkülözhetik a kozmetikai segítséget, mint kiegészítő kezelést.

Scalplock fodrászat és szépségszalon

Scalplock fodrászat és szépségszalon

A Scalplock szépségszalon egy olyan hely, ahol ön meghitt és barátságos környezetben szépülhet! Fiatal, merész, de a szakma csínját-bínját már jól ismerő munkatársak állnak készséggel rendelkezésére, legyen szó egy új frizuráról, alkalmi hajviseletről, pedikűrről, manikűrről vagy épp egy frissítő, ellazító masszázsról.

Ruhaklinika, ruhajavítás

Ruhaklinika, ruhajavítás

1997 óta működő "kis" varrodánkban kulturált környezetben várjuk kedves vendégeinket. 2 próbafülkével is rendelkezünk, hogy így is csökkentsük az Önök várakozási idejét. Gyors határidővel dolgozunk, akár 1-2 napra is vállalunk megbízást. Az egyszerűbb munkák elvégzését helyben is megvárhatják. Kolléganőink magas szintű szakmai tudással és sok éves tapasztalattal rendelkeznek. Munkájukat nagy teljesítményű, professzionális gépek segítik. A kedvesség számunkra természetes dolog. Munkáinkra garanciát vállalunk 1 héten belül. Ruhajavítás az 5. kerületben.

Projektmenedzsment, pályázatírás

Projektmenedzsment, pályázatírás

Küldetésünk a beruházásokhoz és a fejlesztési igényekhez kapcsolódó teljes körű projektmenedzsment-szolgáltatás, gazdasági és pénzügyi tanácsadás nyújtása, pályázatírás. Szakértői és minősített partneri hálózatunk komplex szolgáltatást biztosít Önnek és az elképzeléseinek. Lépjen velünk kapcsolatba és mi segítünk megvalósítani elképzeléseit!

proakt utcai promóciók

proakt utcai promóciók

A proakt képes: - hosztesz, hoszt (hostess, host) promóciókra, népszerűsítésekre - szórólaposztásra, szórólapozásra, szórólapterjesztésre, szórólap kézbe adására, szórólap kilincsre akasztására - zebraember zebrára állítására - plakátozásra egyetemeken - Gerilla, jelmezes és alternatív, kinti és benti promóciók profi kivitelezésére - adminisztrációs, lóti-futi munkák gyors és pontos elvégzésére (adatrögzítés, adatgyűjtés, csomagolás, borítékolás, BMV futár (busz, metró, villamos) Amit a legtöbbször hallanak megbízóink tőlünk: megoldjuk. Amit szeretnek bennünk megbízóink, így Te is szeretni fogod: gyorsak, rugalmasak és megbízhatóak vagyunk.

Hirdetés
Magdi szépségszolgálat

Magdi szépségszolgálat

Az idén is az eddig megszokott vidám hangulatban és változatlan lelkesedéssel várjuk minden kedves régi és új vendégünket! Engedd meg, hogy néhány szóban bemutassuk neked üzletünket, szolgáltatásainkat. Véleményünk szerint ez a női-férfi fodrász- és kozmetikai szalon az egyik legcsaládiasabb a fővárosban. Budapest egyik legfrekventáltabb részén található. Az V. kerületben a 2-es és a 3-as metróval egyaránt gyorsan megközelíthető. Mellettünk található a Puskin Mozi, az Auguszt- és a Gourmand Cukrászda. Ebben a pici üzletben ketten dolgozunk: Magdi (fodrász) és Gyöngyi (kozmetikus).

Lotus thai masszázs

Lotus thai masszázs

A thai masszázs a hagyományos thai orvoslás egyik ősi gyógyító művészete. A thai masszázst legalább 1000 éve gyakorolják többé-kevésbé a maival megegyező formában. Minden olyan személynek, nőknek és férfiaknak egyaránt, szüksége van a thai masszázsra, akinek teste törődésért, gyógyításért, figyelemért kiált. A modern életforma sajátossága, hogy gépek és új technológiák használatával kívánjuk megvalósítani a függetlenségünket és elérni a vágyaink teljesülését. Életünket könnyűvé és kényelmessé kívánjuk tenni, és ahogy egyre több a szabadidőnk azt reméljük, hogy mindig elég egészségesek, fiatalosak és jó közérzetűek is leszünk az élet élvezetéhez. Túlságosan hajszoljuk az örömöket és a sikert, miközben sajnos egyre kevesebbet mozgunk és egyre kevesebb bennünk az egymás iránti gondoskodás és együttérzés.

Konténer rendelés

Konténer rendelés

Mindenki számára fontos, a gazdaságos kivitelezés. Amennyiben bizonytalan a szállítandó anyaggal kapcsolatban, mindenképpen forduljon konténeres szakértőhöz. A szállítandó anyag állaga, minősége, mennyisége, súlya illetve az elszállítás kivitelezhetősége szerint, rengeteget spórolhat, ha szakértő munkatársainktól kér előzetesen tanácsot. Sokszor egyes munkákat költséghatékonyabban és gyorsabban lehet kivitelezni egy mini Bobcattel, mint esetleg kézi munkaerő felhasználásával. Ha nem tudja pontosan mekkora konténerrel lehet a leggazdaságosabban kivitelezni a munkát, ne habozzon, kérdezzen minket.

Kerti Erika mesterkozmetikus

Kerti Erika mesterkozmetikus

Számomra a kozmetika egy nagyon érdekes, változó világ, ami nem csak a munkám, a hobbim is. Hiszen a 21. században forradalmian új módszereket alkalmazhatunk az Ön szépsége érdekében: olyan gépek, eljárások jelennek meg évről évre, amelyek segítségével látványos és valós változásokat produkálhatunk vendégeink bőrén. Szeretettel várok minden kedves szépülni vágyó hölgyet az 5. kerületi szalonomban.

Hajfonás

Hajfonás

Magyarország legelső speciális szalonjában a világ összes technikájával készítünk hajhosszabbítást, afrofonást, gofrifonást, csomózást, hajfelvarrást, haj ragasztást, ultrahangos hajragasztást, haj tresszelést, rasztát, raszta hosszabbítást, ideiglenes hajat, kopaszodás gátlást, hajdúsítást haj erősítést, mikro csomózást, hőillesztést, hajvásárlást, hajvágást, menyasszonyi frizurát, rasta javítást, gyűrűzést, hajfűzést, hajpótlást, hajnövesztést, computeres frizura választást, haj forrasztást. Hatalmas választékból válogathat, aki betér hozzánk. Különböző minőségű hajakkal dolgozunk, amik biztosítják mindenkinek a megfelelő árkategóriákat.Használunk európai hajakat, melyek megfelelő kezelés esetén 3 évig is folyamatosan hordhatók. Használunk indiai hajakat, amik emberi hajak de tartósságuk körülbelül 1 év. Ezekre a munkákra 1 év garanciát biztosítunk. Használunk még az olcsóbb emberi hajakból kínai hajakat is, amik körülbelül fél évig hordhatók. Ezek kipróbálása rendkívül alkalmasak, olcsóságuk miatt.

H-design bélyegző készítés

H-design bélyegző készítés

Cégünk gyors nyomdai szolgáltatással foglalkozik. Ez alapvetően az egyedi vagy kis, közepes példányszámú, színes, igényes nyomdai termékek digitális előállítását jelenti. Ilyenek a névjegyek, meghívók, levélpapírok, szórólapok, oklevelek, etikett címkék, borítékok és plakátok. Ezen kívül gyártunk bélyegzőket, foglalkozunk bérnyomtatással, bérszkenneléssel, fotódigitalizálással és számítógépes betűkivágással. Vállalunk grafikai és komplett arculattervezést, nyomdai előkészítést. Írunk weblapokat is.

Esthetica szépségszalon

Esthetica szépségszalon

Az Esthetica szalon 1985 óta működik. Alapítása óta a szolgáltatások bővítését és a színvonal folyamatos emelését tűztük ki célul. A szalont Bártfay Zsuzsanna kozmetikus mester vezeti. A szakmában eltöltött több évtizedes tapasztalat segít bennünket a vendégek igényeinek tökéletes kielégítésében. A családias, jó hangulat megteremtése a törzsvendégkör kialakulásához járult hozzá. Üdvözöljük Önöket az Estheticában és szeretettel várjuk szolgáltatásainkkal!

City sun szolárium

City sun szolárium

Luxus környezetben, figyelmes kiszolgálás mellett, tusfürdő, mini bár és barnulást elősegítő és színmegőrző termékek várják kedves vendégeinket. Minden üzletünkben más és más akcióval kedveskedünk vendégeinknek.

Tuti menü