Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tánciskolák - Budapest 5.ker. képes leírás - Budapest 5. kerület.tlap.hu
részletek »

Tánciskolák - Budapest 5.ker. - Budapest 5. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest5ker.tlap.hu » Tánciskolák - Budapest 5.ker.
Keresés
Találatok száma - 4 db
Salsa táncoktatás

Salsa táncoktatás

Tánciskolánkban kubai salsa oktatásával foglalkozunk, amiben mindenki megtalálhatja saját magát, természetes, kötetlen mozgáskultúrája révén. Több tánc stílus is megjelenik ritmusvilágában mozdulataiban. A leggazdagabb tánc, változatossága, játékossága kimeríthetetlen. Amellett, hogy gyökereit tekintve több évezredes kiforrottságra támaszkodik, jelenleg is folyamatosan változik.

Latintánc

Latintánc

Stúdiónk a Magyar Salsa Egyesület által a "minősített tánciskola" besorolást kapta, vezető tanáraink a Magyar Táncművészeti Főiskolán végzett, diplomás táncpedagógusok, továbbá a Magyar Salsa Egyesület által minősített oktatók, oldalunkon csak az egyesület által minősített tanfolyamokat, kurzusokat találod! Várunk szeretettel! Táncolj velünk!

Erika C. tánciskola

Erika C. tánciskola

Emlékeim szerint négy évesen jelentettem ki először egy családi bulin, hogy énekesnő leszek. Szerencsém volt, hiszen Édesanyám, aki egyedül nevelt nagyon szűkös anyagi körülmények között, komolyan vette a kijelentésemet, taníttatott és nevelt a színpadi életre. Az általános iskolában még nem voltak gondjaim a tanulással, könnyen tanultam elég volt egy kis odafigyelés a kitűnő bizonyítványhoz. A gimnáziumban már nem volt ilyen egyszerű dolgom, néha sajnos tanulni is kellett, de a lényeg az, hogy mint mindenki más, Én is túléltem az iskolai megpróbáltatásokat. Négy évesen beíratott Anyukám klasszikus balett iskolába, hét évesen az általános iskolai tanulmányaim megkezdésével együtt elkezdtem a Zene-iskolát is. Zongorázni tizenkét évig tanultam és bár nagyon szerettem, a klasszikus zene nem ragadott magával annyira, hogy későbbi terveim között szerepeljen.

Classic tánciskola

Classic tánciskola

Iskolánk célja nem csak a tánc "használatára" való tanítás, hanem annak megszerettetése, szépségének felfedezése is. Fő irányelveink között szerepel, hogy a nálunk táncolók családias légkörben, otthonérzezhessék magukat. Ennek érdekében (is) maximalizáljuk csoportjaink létszámát. Profi tanárokkal, szolid árakkal várunk minden kedves érdeklődőt!

Tuti menü