Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üzletek - Budapest 5. ker. képes leírás - Budapest 5. kerület.tlap.hu
részletek »

Üzletek - Budapest 5. ker. - Budapest 5. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest5ker.tlap.hu » Üzletek - Budapest 5. ker.
Keresés
Találatok száma - 4 db
Szőnyegek keletről

Szőnyegek keletről

Egy, a Kaukázusban tett körutazás hatására döntöttünk úgy, hogy a kilencvenes évek kezdetén az elsők között szőnyeges ' vállalkozásba kezdünk. Az első években a mindennapi adás-vétel mellett az időnk nagy részét utazással töltöttük. A legszebb darabokat mindig félretettük és a rangsorban ezután következőket bocsátottuk csak eladásra. Ez a módszer szolgáltatta a mai napig bővülő és csiszolódó gyűjteményünk alapjait. 1996 sorsdöntő volt számunkra. Vállalkozásunkat átalakítva létrehoztuk a Keleti Szőnyegek Galériáját, és Budapesten a Váci utca 9. első emeletén létrehoztuk első bemutatótermünket. Termékskálánk a kezdeti időszakban kifejezetten csak antik szőnyegekből állt. A kereslet alakulását elemezve néhány év elteltével kínálatunkat új és modern szőnyegekkel bővítettük. Az új szőnyegek kiválasztásánál a gondos válogatás mellett az alapot továbbra is az antik szőnyegek adták, azaz az újban is a régit kerestük, nem a mennyiséget, hanem a minőséget helyezve előtérbe.

Madebyyou

Madebyyou

Bátran próbáld ki magadat és kreativitásodat! Fess egyedi kerámiát! Üveg, tűzzománc és agyag foglalkozásainkon további különleges technikákkal és alapanyagokkal ismertetünk meg. Születésnapi bulikon, csapatépítések és egyéb rendezvények alkalmával csoportosan, barátokkal ill. kollegákkal próbálhatod ki ezt a maradandó emléket nyújtó, kreatív szórakozást. Üzletünkben kellemes környezetben kapcsolódhatsz ki, és festheted meg az általad választott kerámiatárgyakat. Szeretettel várunk!

Eljegyzési gyűrű vásárlás

Eljegyzési gyűrű vásárlás

Válogass csodaszép arany, gyémánt és platina eljegyzési gyűrűinkből és lepd meg szíved választottját egy igazán különleges darabbal! Hatalmas, exkluzív, drágaköves és platina gyűrű választékkal várunk minden kedves érdeklődőt és leendő vásárlót, igyekszünk minden ízlést, stílusvilágot kiszolgálni. Ha kínálatunkban nem találsz az ízlésednek megfelelőt, akkor hagyományos és extrém elképzeléseidet is elkészítjük! Tekintsd meg webáruházunk kínálatát, meríts ötleteket és tegyél próbára minket ékszerkészítésben! Határ a csillagos ég!

Anni pastor

Anni pastor

Az Anni Pastor bőr ruházati kollekció követi a nemzetközi divatirányzatokat a tervező könnyed stílusával ötvözve. Olasz és spanyol alapanyagokból a kézművesség mesterfokát képviselő modellek készülnek. A márka jellemzői, az egyéni vonaltervezés, minőségi alapanyagok, a textil és bőr különleges kombinációja, valamint a kézi munkával előállított egyedi darabok.

Tuti menü